Μαρία-Άννα Κατεβάτη Written by Ιουλ 07, 2022

Η Nεράιδα Σερπαντίνα - Ελένη Μπετεινάκη

Ένα βιβλίο, σαν τα παλιά παραμύθια κυκλοφόρησε μόλις από τις εκδόσεις Ελληνοεκδοτική, σε κείμενο της Ελένης Μπετεινάκη και εικονογράφηση από την Αιμιλία Κονταίου .

Η Nεράιδα Σερπαντίνα ένα παραμύθι γεμάτο δύναμη, για την αγάπη, την μουσική, τον χορό και την ζωή!

"..Μια φορά κι έναν καιρό, σε ένα παράξενο δάσος
γεννήθηκε ένα κοριτσάκι με κατακόκκινα μαλλιά...
Τρεις μέρες μετά τη γέννησή του
ήρθαν οι Μοίρες να του μοιράσουν τα δώρα τους...
Την ίδια μέρα στο παλάτι του βασιλιά Γελαστού
γεννήθηκε ένα αγόρι με ολοστρόγγυλο πρόσωπο,
δέρμα και μαλλιά κατάλευκα…
Και το παραμύθι συνεχίζεται με εκπλήξεις, δοκιμασίες
και αναπάντεχες εξελίξεις για τα δυο παιδιά!
Μια ιστορία για τη δύναμη της αγάπης!.."

εισάγει τα παιδιά της προσχολικής ηλικίας στον κόσμο τού παιδικού βιβλίου.
.

instagram sugarmama 1instagram sugarmama 2instagram sugarmama 3sugarmamagr instagraminstagram sugarmama 4instagram sugarmama 5instagram sugarmama 6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ...

Join Us!

  • Μην μείνετε απλά στην περιήγηση του SugarMama... ελάτε στην παρέα μας, μοιραστείτε φωτογραφίες από τα γενέθλια και την βάπτιση των παιδιών σας, στείλτε μας τις πιο νόστιμες συνταγές σας, δείξτε μας τις πιο πρωτότυπες κατασκευές σας, πείτε μας την γνώμη σας, μοιραστείτε μαζί μας μια οικογενειακή σας εμπειρία, είστε επαγγελματίας του χώρου στείλτε μας τα άρθρα σας... και εμείς αφού το επιμεληθούμε θα το δημοσιεύσουμε!
  • Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Top
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Επίλεξε «x» για να αποδεχτείς και να συνεχίσεις ή «More details...» για περισσότερα πριν αποδεχτείς. More details…