Μάρη Ταλλά Written by Νοε 17, 2021

Κωμικές σειρές στο Νetflix που είδαμε και μας αρέσαν!

Ήρθε ο Νοέμβρης και μαζί με αυτόν, νέες σειρές και ταινίες στο Netflix.

 

Επειδή έρχεται και χειμώνας και ανεβαίνουν και τα κρουσματα, προβλέπω πολύ Netflix. Ξεχώρισα λοιπόν τις σειρες που έχω δει, μου άρεσαν και τις συστήνω ανεπιφύλακτα για εγγυημένο γέλιο και ανέβασμα της ψυχολογίας!

1. Big Bang Theory

Η σειρά επικεντρώνεται σε 4 επιστημονες τον Λέοναρντ, τον Σέλντον, τον Γουολογουιτζ και τον Κοθρουπαλι. Επιστημνοες με υψηλό IQ, αντικοινωνικοι και κλειστοί χαρακτήρες, λάτρεις του σύμπαντος και των εαυτών τους. Δεν έχουν ιδέα τι γίνεται έξω από τα βιβλία τους και δεν γνωρίζουν τι θα πει ξεγνοιασιά και διασκέδαση. Έρχεται λοιπόν η νέα γειτόνισσα, η Πενη και μαζί με τον ερχομό της φέρνει αναταραχες, ανατροπές και πολύ γέλιο!

2. Brooklyn 9-9

Ο Jake Peralta ειναι ένας ανωρημος, με πολύ χιούμορ και πολύ ταλαντούχος ντετέκτιβ του αστυνομινκου τμήματος της Νέας Υόρκης. Με τον ερχομό όμως του νέου διευθυντή θα δυσκολέψει η κατάσταση καθώς θα θεσπίσει νέους νόμους και Κανόνες που ο πρωταγωνιστής δυσκολεύεται να ακολουθήσει. Δημιουργούνται έτσι απίστευτα αστείες ιστορίες με αστυνομικό μυστήριο και πολύ γελιο!

3. The circle ΗΠΑ

Ένα ριαλιτι με διαφόρων ειδών χαρακτήρες που αλλιλοεπιδρουν μέσω μηνυμάτων, χωρίς να έχουν κάποια άλλη επαφή. Υπάρχουν ψέματα, ίντριγκες και πολύ γελιο! Μια σειρα- ριαλιτι που θα σου κρατήσει το ενδιαφέρον και θα σε κάνει να την δεις χαλαρά, χωρίς να την βαρεθεις!

Πηγή https://le--miroir.blogspot.com/2021/11/45.html
Για το sugarmama
Μάρη

instagram sugarmama 1instagram sugarmama 2instagram sugarmama 3sugarmamagr instagraminstagram sugarmama 4instagram sugarmama 5instagram sugarmama 6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ...

Join Us!

  • Μην μείνετε απλά στην περιήγηση του SugarMama... ελάτε στην παρέα μας, μοιραστείτε φωτογραφίες από τα γενέθλια και την βάπτιση των παιδιών σας, στείλτε μας τις πιο νόστιμες συνταγές σας, δείξτε μας τις πιο πρωτότυπες κατασκευές σας, πείτε μας την γνώμη σας, μοιραστείτε μαζί μας μια οικογενειακή σας εμπειρία, είστε επαγγελματίας του χώρου στείλτε μας τα άρθρα σας... και εμείς αφού το επιμεληθούμε θα το δημοσιεύσουμε!
  • Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Top
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Επίλεξε «x» για να αποδεχτείς και να συνεχίσεις ή «More details...» για περισσότερα πριν αποδεχτείς. More details…