2 εύκολες συνταγές με μάσκες για μαλλιά 2 εύκολες συνταγές με μάσκες για μαλλιά
Δήμητρα Καραμπέτσου Written by Αυγ 20, 2014

2 εύκολες συνταγές με μάσκες για μαλλιά

Επειδή όπως ξέρουμε το καλοκαίρι τα μαλλιά ταλαιπωρούνται πάρα πολύ.


Ο ηλιος,η θάλασσα ,η άμμος κάνουν τα μαλλιά μας να χάνουν την λάμψη τους,να αφυδατώνονται.Θα σας δωσω δυο εύκολες συνταγές με μάσκες για τα μαλλιά ..

1)Μάσκα μαλλιών με ελαιόλαδο και μπανάνα.

Η μάσκα αυτή ενυδατώνει, θα θρέψει , θα επανορθώσει τα μαλλιά και θα τα κάνει λεία, δυνατά, απαλά και λαμπερά.
Υλικά : μπανάνα 3 κ.γ. γάλα 3 κ.γ. μέλι 5 κ.γ. ελαιόλαδο 1 αυγό
Εκτέλεση: Ανακάτεψε όλα τα υλικά σε ένα μπόλ. Άπλωσε την μάσκα στα μαλλιά σου κάνοντας απαλό μασάζ με κυκλικές κινήσεις. Αφήνουμε την μάσκα για 30΄και στην συνέχεια λούζουμε τα μαλλιά . Επανέλαβε 1 φορά την εβδομάδα. .............................

2)Ενυδάτωση και δυνατά μαλλιά με γάλα καρύδας

Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι το γάλα καρύδας.Προσφέρει πλούσια ενυδάτωση στα μαλλιά ενώ τα δυναμώνει και καταπολεμά την τριχόπτωση και το σπάσιμο της τρίχας! Προσφέρει αντιηλιακή προστασία ενώ μυρίζει τέλεια!

Πως θα το κανουμε:

Απλώνουμε το γάλα καρύδας σε στεγνά μαλλιά από τις ρίζες ως τις άκρες κάνοντας απαλό μασάζ. Η ποσότητα που θα χρειαστούμε εξαρτάται από το μήκος των μαλλιών σου. Τύλιξε τα μαλλιά σου με μία πετσέτα και άσε το γάλα καρύδας να δράσει για 1-2 ώρες. Τέλος λούσε τα μαλλιά σου.

Για το Sugar Mama,
Δήμητρα Καραμπέτσου

e-mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., κιν.:
Σελίδες στο fb:  GREEN Corner & ΕΜΠΝΕΥΣΕΙΣ

instagram sugarmama 1instagram sugarmama 2instagram sugarmama 3sugarmamagr instagraminstagram sugarmama 4instagram sugarmama 5instagram sugarmama 6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ...

Join Us!

  • Μην μείνετε απλά στην περιήγηση του SugarMama... ελάτε στην παρέα μας, μοιραστείτε φωτογραφίες από τα γενέθλια και την βάπτιση των παιδιών σας, στείλτε μας τις πιο νόστιμες συνταγές σας, δείξτε μας τις πιο πρωτότυπες κατασκευές σας, πείτε μας την γνώμη σας, μοιραστείτε μαζί μας μια οικογενειακή σας εμπειρία, είστε επαγγελματίας του χώρου στείλτε μας τα άρθρα σας... και εμείς αφού το επιμεληθούμε θα το δημοσιεύσουμε!
  • Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Top
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Επίλεξε «x» για να αποδεχτείς και να συνεχίσεις ή «More details...» για περισσότερα πριν αποδεχτείς. More details…