Τίνα Μιχαηλίδου Written by Ιαν 24, 2020

Αγάπα τον εαυτό σου με τις ατέλειές του!

Αγάπα τον εαυτό σου με τις ατέλειές του!

Γιατί η ζωή θέλει τρέλα και χαμόγελα και για αυτό να μάθεις να αγαπάς πρώτα εσένα και μετά όλους τους άλλους.

Για αυτό και η Dr. Ex επέστρεψε με νέο κείμενο σε αυτή τη κατηγορία μιας και σου έχω ένα μυστικό…

Αγαπώ πολύ την Τίνα, εσύ αγαπάς καθόλου τον εαυτό σου ;

Και αν όχι γιατί δεν τον αγαπάς; Αν δεν αγαπήσεις πρώτα εσένα πώς περιμένεις να σε αγαπήσουν και οι άλλοι ;

Το να αγαπάμε τον εαυτό μας δεν είναι πάντα εύκολο, αλλά δεν είναι και ακατόρθωτο.

Είναι πολλές εκείνες οι φορές που δεν είιμαστε ικανοποιημένοι με τον ίδιο μας τον εαυτό, είτε με την εμφανίση μας , είτε με τον χαρακτήρα μας. Όμως αυτά είναι που μας κάνουν μοναδικούς και να διαφέρουμε από τους άλλους.

Πρέπει να μάθουμε να μη μας νοιάζει η άποψη των άλλων και να βρούμε τρόπο να μας αγαπήσουμε.

Ξέρω φαντάζει δύσκολο, αλλά για σκεφτείτε πως θα ήταν όταν ξυπνάτε να πηγαίνετε στον καθρέφτη και να επαινείτε τον εαυτό σας και τις ατέλειές σας ;

Θα ήταν ωραίο και έτσι δεν θα σας απασχολούν τα παραπανίσια κιλά, οι ραγάδες, η κυτταρίτιδα ή δεν ξέρω και εγώ τι άλλο.

Γιατί εμείς έχουμε γεννηθεί μοναδικοί και ακόμα και μια ραγάδα δεν πρέπει να αποτελεί αρνητικό στοιχείο μιας και είναι μέρος του εαυτού σου.

Και μην αρχίζεις να κάνεις εξαντλητικές δίαιτες επειδή ο μακαρίτης πρώην σου σε μειώνει συνεχώς ή βρήκε άλλη πιο αδύνατη από σένα,διότι αυτό είναι λάθος να αλλάζεις για έναν άνθρωπο, αν είναι θα αλλάξεις επειδή το θες εσύ και μόνο εσύ.

Δεν πρέπει να μας καθορίζουν τα παραπανίσια κιλά ή οι ατέλειές μας,αλλά ο εσωτερικός μας κόσμος και κάθε πρωί να σηκώνεσαι να κοιτάζεσαι στον καθρέφτη και να αγαπάς εσένα!

Να αγαπάτε λοιπόν εσάς, να χαμογελάτε και να ζείτε την ζωή σας, σαν να μην υπάρχει αύριο!

instagram sugarmama 1instagram sugarmama 2instagram sugarmama 3sugarmamagr instagraminstagram sugarmama 4instagram sugarmama 5instagram sugarmama 6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ...

Join Us!

  • Μην μείνετε απλά στην περιήγηση του SugarMama... ελάτε στην παρέα μας, μοιραστείτε φωτογραφίες από τα γενέθλια και την βάπτιση των παιδιών σας, στείλτε μας τις πιο νόστιμες συνταγές σας, δείξτε μας τις πιο πρωτότυπες κατασκευές σας, πείτε μας την γνώμη σας, μοιραστείτε μαζί μας μια οικογενειακή σας εμπειρία, είστε επαγγελματίας του χώρου στείλτε μας τα άρθρα σας... και εμείς αφού το επιμεληθούμε θα το δημοσιεύσουμε!
  • Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Top
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Επίλεξε «x» για να αποδεχτείς και να συνεχίσεις ή «More details...» για περισσότερα πριν αποδεχτείς. More details…