Μάρη Ταλλά Written by Νοε 16, 2021

Στυλ μαλλιων για 45+

Μέχρι πρόσφατα υπήρχε η εντύπωση ότι μετά τα 40 πρέπει να κονταίνουν τα μαλλιά!

 

Δεν ισχύει σε κάποια περίπτωση κάτι τέτοιο, αν περνάς την 4η δεκαετία της ζωής σου ή την 5η αυτό που πρέπει να κάνεις με τα μαλλάκια σου είναι να συμβουλευτεί τον κομμωτή σου, λαμβάνοντας υπόψιν τα χαρακτηριστικά και το σχήμα του προσώπου σου.

Μέχρι τώρα συνήθιζα οι κυρίες να κόβουν τα μαλλιά τους σε αγορίστικα κουρέματα ή καρέ. Πλέον υπάρχουν κουρέματα που κολακεύουν σε όλες τις ηλικίες και σε διάφορα μήκη. Επίσης η επιλογή του χρώματος είναι σημαντική καθώς πολύ σικ και μοντέρνα επιλογή πλέον είναι το γκρι που πολλές γυναίκες την επιδιώκουν με ξάνοιγμα των μαλλιών τους.

Είναι ενα κοντο κούρεμα, με χαρακτηριστικό κοντο μαλλί στο πίσω μέρος και στα πλαϊνά αλλά πιο μακρύ στο επάνω μέρος του κεφαλιού και με αφέλειες. Είναι μοντέρνο και must αυτήν την σεζόν, είναι πολύ βολικό στο styling και κρύβει ατέλειες και προσδίδει πιο νεανική εμφάνιση!

Το καρέ με τις άπειρες παραλλαγές του έρχεται να απογειώσει την εμφάνιση σε όποια ηλικία και αν βρίσκεστε! Αν επιλέξετε το bob ή boxy bob ή French Bob ή lob όλα είναι καρέ και αναδεικνύουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου. Αν συνδυαστούν με φιλαρισμα ή μύτες αφαιρούν χρόνια προσθέτουν όγκο κομψότητα και φινέτσα σε μια πιο μεγάλη κυρία!

Shaggy φιαλαριστα μαλλιά μετρίου μήκους με αφέλειες, ένα άκρως μοντέρνο κούρεμα που κολακεύει το πρόσωπο γιατί δίνει όγκο και πρωτοφανής ευελιξία! Κρύβει χρόνια και προσθέτει στυλ και νεανική εμφάνιση! Ιδανικό για 40αρες αλλά και 50αρες που τους αρέσει το πιο μακρύ μαλλί και θέλουν να δείχνουν πανέμορφες!

Αν σας αρέσουν τα μακρυά μαλλιά μπορείτε να τα διατηρήσετε ακόμα και σε πιο μεγαλη ηλικία, αρκεί να είναι λαμπερά και υγεία. Ένα μακρύ γυναικείο κούρεμα με μύτες και φορμάρισμα προς τα έξω δίνει όμορφη κίνηση στα μαλλιά και θηλυκότητα. Μπορείτε να προσθέσετε αφέλειες ώστε να τονίζονται τα μάτια σας και να έχετε ένα κομψό και άκρως εντυπωσιακο look σε κάθε ηλικία!

Αν είστε από τις γυναίκες που περιποιούνται την εμφάνιση τους, δεν υπάρχει περιορισμός στο μήκος και στο χρώμα του μαλλιού, αρκεί να το διατειρειτε υγεία, λαμπερό και νεανικο! Επιλέξτε ένα κούρεμα που ταιριάζει με την προσωπικότητα σας, τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας και το σχήμα του και θα σας κολακεύει ότι ηλικία και αν έχετε!

Πηγή https://le--miroir.blogspot.com/2021/11/45.html
Για το sugarmama
Μάρη

Tagged under

instagram sugarmama 1instagram sugarmama 2instagram sugarmama 3sugarmamagr instagraminstagram sugarmama 4instagram sugarmama 5instagram sugarmama 6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ...

Join Us!

  • Μην μείνετε απλά στην περιήγηση του SugarMama... ελάτε στην παρέα μας, μοιραστείτε φωτογραφίες από τα γενέθλια και την βάπτιση των παιδιών σας, στείλτε μας τις πιο νόστιμες συνταγές σας, δείξτε μας τις πιο πρωτότυπες κατασκευές σας, πείτε μας την γνώμη σας, μοιραστείτε μαζί μας μια οικογενειακή σας εμπειρία, είστε επαγγελματίας του χώρου στείλτε μας τα άρθρα σας... και εμείς αφού το επιμεληθούμε θα το δημοσιεύσουμε!
  • Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Top
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Επίλεξε «x» για να αποδεχτείς και να συνεχίσεις ή «More details...» για περισσότερα πριν αποδεχτείς. More details…