Μάρη Ταλλά Written by Δεκ 07, 2021

Φουλάρι στα μαλλιά και τον χειμώνα!

Ένα από τα εντυπωσιακά αξεσουάρ μαλλιών είναι τα μαντήλια ή φουλάρια..

..που μπορούν να μεταμόρφωσαν εντελώς το σύνολο σας! Τα έχουμε όμως συνδυάσει με την εποχή του καλοκαιριού. Εμείς τα φορέσαμε και τον χειμώνα και είναι ένα αξεσουάρ που θα σας βγάλει από την δύσκολη θέση αν τα μαλλιά σας δεν στρώνουν και θέλετε να κάνετε μια εντυπωσιακή εμφάνιση!

Διαλέξτε λοιπόν ένα χρώμα που να ταιριάζει με το υπόλοιπο σύνολο σας, ή να είναι διαφορετικό χρώμα εμπριμέ και εντελώς αντίθετο αν το σύνολο σας είναι μονόχρωμο για να κάνετε την διαφορά! Πως θα το φορέσετε;

Τρόπος 1

Εγώ συνηθίζω να φοράω τον φουλάρι ως εξης! Πιάνω τα μαλλιά μου στο πλαι, δένω το φουλάρι και στην συνέχεια το πλέκω μαζί με τα μαλλιά σε πλεξούδα. Στερεών με ένα λαστιχάκι στο χρώμα των μαλλιων και δημιουργείται έτσι μια εντυπωσιακή πλεξούδα με χρώμα που τονίζει το υπόλοιπο σύνολο.

Τρόπος 2

Μια παραλλαγή του τρόπου 1 που επίσης μου αρέσει είναι να δέσω το φουλάρι γυρω από το κεφαλι σαν κορδέλα και στην συνέχεια να το πλεξω με τα μαλλιά σε πλεξούδα.

Τρόπος 3

Πιάνω τα μαλλιά χαμηλά ή ψηλά σε κοτσίδα, δένω το φουλάρι και απλά πέφτει μαζί με τα μαλλιά δίνοντας χρώμα στο χτένισμα

Τρόπος 4

Μια παραλλαγή του τρόπου 3 είναι όπως έχουμε πιάσει τα μαλλιά κοτσίδα και έχουμε δέσει το φουλάρι να τα κάνουμε κότσο. Έτσι θα φαίνεται πάλι το φουλάρι πλέγματος στα μαλλιά αλλά θα είναι μέσα στον κότσο.

Δοκιμάστε όποιον από τους τρόπους σας αρέσει και αξιοποιήστε τα φουλάρια σας και τον χειμώνα γιατί δεν είναι μόνο ανοιξιάτικο αξεσουαρ!

 

Πηγή https://le--miroir.blogspot.com/2021/11/45.html
Για το sugarmama
Μάρη

Tagged under

instagram sugarmama 1instagram sugarmama 2instagram sugarmama 3sugarmamagr instagraminstagram sugarmama 4instagram sugarmama 5instagram sugarmama 6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ...

Join Us!

  • Μην μείνετε απλά στην περιήγηση του SugarMama... ελάτε στην παρέα μας, μοιραστείτε φωτογραφίες από τα γενέθλια και την βάπτιση των παιδιών σας, στείλτε μας τις πιο νόστιμες συνταγές σας, δείξτε μας τις πιο πρωτότυπες κατασκευές σας, πείτε μας την γνώμη σας, μοιραστείτε μαζί μας μια οικογενειακή σας εμπειρία, είστε επαγγελματίας του χώρου στείλτε μας τα άρθρα σας... και εμείς αφού το επιμεληθούμε θα το δημοσιεύσουμε!
  • Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Top
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Επίλεξε «x» για να αποδεχτείς και να συνεχίσεις ή «More details...» για περισσότερα πριν αποδεχτείς. More details…