Σοκολατένια φλιτζανάκια με μους βανίλια Ένα υπέροχο κέικ καρότου
Μάρη Ταλλά Written by Δεκ 13, 2020

Σοκολατένια φλιτζανάκια με μους βανίλια

Μια συνταγή που δοκίμασα πρώτη φορά γιατί μου το ζήτησε ο γιος μου από ένα σίριαλ που έβλεπα στο νετφλιξ

Συνταγή


Λοιπόν, έλιωσα σε μπενμαρι μισή σοκολάτα γάλακτος για γλυκά και μισή κουβερτούρα, τύλιξα πιατάκια του καφέ με ζελατίνα και έριξα με το κουτάλι στον πάτο σοκολάτα λιωμένη! Φούσκωσα μπαλόνια και τα βούτηξα στην λιωμένη σοκολάτα και τα έβαλα σε αντικολλητικό χαρτί να σφίξουν.

ΠΡΟΣΟΧΗ να μην καίει η σοκολάτα όταν βάλετε τα μπαλόνια γιατί θα σκάσουν φτιάξτε τον στο απο το φλιτζανάκι επίσης και τα χερούλια αν έχετε όρεξη!

Εγω τα άφησα σε θερμοκρασία δωματίου να κρυώσουν. Στην συνέχεια έβαλα ενα άδειο Εγώ στο μάτι να ζεσταθεί και μετά το έπαιρνα το στεγνό κομμάτι σοκολάτας το έτριβα στον ζεστό πάτο της κατσαρόλας με αποτέλεσμα να λιώνει σε εκείνο το σημείο και να μπορώ να το ενώσω όπου θέλω!

Έτσι ένωσα την βάση με το φλιτζανάκι και μετά αυτό με το πιάτο. Η μους είναι εύκολη, στο μίξερ έβαλα έτοιμο ερμολ με κουτί γάλα εβαπορέ και μια κούπα ζάχαρη, τα χτύπησα καλά και τα έριξα με κουτάλι σούπας στα φλιτζανάκια.

Για το sugarmama,

Μάρη

instagram sugarmama 1instagram sugarmama 2instagram sugarmama 3sugarmamagr instagraminstagram sugarmama 4instagram sugarmama 5instagram sugarmama 6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ...
cache/resized/3b26dc3730896aee0889a03ba3ba1651.jpg
Παιδί & Θρησκεία

Join Us!

  • Μην μείνετε απλά στην περιήγηση του SugarMama... ελάτε στην παρέα μας, μοιραστείτε φωτογραφίες από τα γενέθλια και την βάπτιση των παιδιών σας, στείλτε μας τις πιο νόστιμες συνταγές σας, δείξτε μας τις πιο πρωτότυπες κατασκευές σας, πείτε μας την γνώμη σας, μοιραστείτε μαζί μας μια οικογενειακή σας εμπειρία, είστε επαγγελματίας του χώρου στείλτε μας τα άρθρα σας... και εμείς αφού το επιμεληθούμε θα το δημοσιεύσουμε!
  • Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Top
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Επίλεξε «x» για να αποδεχτείς και να συνεχίσεις ή «More details...» για περισσότερα πριν αποδεχτείς. More details…