Μπισκότα ολικής με stevia γιορτινά Μπισκότολιχουδιές
Στρατήλα Ρένα Written by Δεκ 19, 2020

Μπισκότα ολικής με stevia γιορτινά

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν. Ήρθε η ώρα να φτιάξετε τα παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα γλυκά.

..να διαπραγματευτώ μια νέα αρχή, σαν να μηδενίζώ το ρολόι!!
Και ως Κριός.. αθεράπευτα αισιόδοξη (πολύ λέμε!) και δυναμική (ενίοτε ξεροκέφαλη), δεν υπάρχει περίπτωση τέτοιες μέρες να μην είμαι σίγουρη (απολύτως όμως!) ότι όλα από δω και μπρος θα πάνε καλύτερα και το πιο σημαντικό είναι ότι το πιστεύω... με όλη τη δύναμη της ψυχής μου!

Εσύ; τι περιμένεις από τις φετινές γιορτές;;
Βιώνουμε κοσμοϊστορικά γεγονότα!
Δεν παρέλειψα να εφοδιαστώ με αναμνηστικά!
(Κάτι πρέπει να έχω να δείχνω στα εγγόνια μου, οταν θα τα αφηγούμαι την covid-εποχή).

Cookies ολικής με stevia από τα χρυσά χεράκια της @marianna.katevati ακολουθεί συνταγή !

Υλικά για περίπου 40 κομμάτια
1 φλ. βιταμ becel
1 φλ. τσαγιου στέβια σε σκόνη
2 αυγά
2 ½ φλ. αλεύρι ολικής άλεσης (ή χωρίς γλουτένη)
½ κουτ. γλ. Σόδα
½ κουτ. γλ. Μπέικιν πάουντερ
¼ κουτ. γλ. αλάτι

Πώς θα τα φτιάξεις
Προθερμαίνεις το φούρνο στους 175 βαθμούς. Χτυπάς στο μίξερ το βιταμ με τη στέβια και την εσάνς βανίλιας για 3-4 λεπτά. Προσθέτεις ένα ένα τα αυγά και χτυπάς να ομογενοποιηθεί το μίγμα. Σε άλλο μπολ, ανακατεύεις το αλεύρι με τη σόδα, το μπέικιν πάουντερ και το αλάτι και στη συνέχεια το ρίχνεις λίγο λίγο στο μίγμα.
Ανοίγεις με τον πλάστη σε φύλλο πάχους περίπου μισού εκατοστού. Κόβεις με κουπ πατ σε χριστουγεννιάτικα σχέδια και ψήνεις για 10’.

Για το Sugar Mama,
Μαμά και κόρη (Μαρία Άννα)

instagram sugarmama 1instagram sugarmama 2instagram sugarmama 3sugarmamagr instagraminstagram sugarmama 4instagram sugarmama 5instagram sugarmama 6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ...
cache/resized/5e8422c2f56042dad386f41217816c90.jpg
Βιβλιοπαρουσιάσεις
cache/resized/72cedfaee008050cf1d62e9463b8af9c.jpg
Βιβλιοπαρουσιάσεις

Join Us!

  • Μην μείνετε απλά στην περιήγηση του SugarMama... ελάτε στην παρέα μας, μοιραστείτε φωτογραφίες από τα γενέθλια και την βάπτιση των παιδιών σας, στείλτε μας τις πιο νόστιμες συνταγές σας, δείξτε μας τις πιο πρωτότυπες κατασκευές σας, πείτε μας την γνώμη σας, μοιραστείτε μαζί μας μια οικογενειακή σας εμπειρία, είστε επαγγελματίας του χώρου στείλτε μας τα άρθρα σας... και εμείς αφού το επιμεληθούμε θα το δημοσιεύσουμε!
  • Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Top
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Επίλεξε «x» για να αποδεχτείς και να συνεχίσεις ή «More details...» για περισσότερα πριν αποδεχτείς. More details…