Μάρη Ταλλά Written by Μαρ 27, 2017

Beauty secrets για να υποδεχθείτε την Άνοιξη

Μάρτιος ήρθε και ήρθε μαζι και η άνοιξη, καλα μπορει να μην εχει κανει αισθητή την παρουσία της ακόμη, αλλα αυτο εμάς μας βολευει!

 


Καιρός να ξεκινήσουμε μια beauty routine για να υποδεχτούμε το καλοκαιρι με λαμπερή, απαλή και αψεγάδιαστη επιδερμίδα. Εχουμε λοιπόν μπροστά μας τρεις ολόκληρους μήνες ή αλλιως μια εποχή για να ερθει το καλοκαιρι και να σε βρει κουκλίτσα!

 

Κανόνας Νο 1 - Καθαρισμός προσώπου
Προσπάθησε να καθαρίζεις το πρόσωπο σου όσο κουρασμένη κι αν εισαι! Καλό ειναι να πλένεις το πρόσωπο σου με ενα σαπούνι σχολαστικά, γιατι με αυτόν τον τροπο απομακρύνεις σκόνη, ιδρώτα και προϊόντα που βαραίνουν την επιδερμίδα σου. Επιπλέον προετοιμάζεις το πρόσωπο σου για τον επόμενο κανόνα

Κανόνας Νο 2 - Ενυδάτωση
Μετ τον καθαρισμό, πρεπει να εφαρμόσεις μια ενυδατική κρέμα κατάλληλη για τον τύπο δέρματος σου. Με αυτόν τον τροπο φροντίζεις, προστατεύεις τροφοδοτεί το δέρμα σου με την απαραίτητη υγρασία που τοσο εχει ανάγκη.

Κανόνας Νο 3 - Πινε πολυ νερό
Ειναι απο τα πιο παλια μυστικα, απλό και οικονομικό! Το νερό βοηθάει στην ενυδάτωση όλου του οργανισμού και αυτο που εχεις να κανεις ειναι να πίνεις όσο πιο πολυ μπορείς! Να επισημάνουμε οτι βοηθάει και στο αδυνάτισμα!

Κανόνας Νο 4 -Εφάρμοσε μια μάσκα προσώπου τακτικά
Προσπάθησε να εφαρμόσεις μια μάσκα προσώπου μια με δυο φορές την εβδομάδα και θα δεις τρομερά αποτελεςματα! Θα χρειαστείς μάσκες ενυδάτωσης, καθαρισμού και λάμψης, υπαρχουν πολλες τέτοιες μάσκες στην αγορά, οικονομικές και πιο ακριβές αλλα μπορείς να φτιάξεις και μόνη σου με φρούτα και αλλα υλικά που υπαρχουν στην κουζινα σου.

Κανόνας Νο -5 Απολέπιση

Ενας ακόμη τρόπος για να λάμψεις είναι η απολέπιση. Μπορείς να αγοράσεις ενα scrub προσώπου ή να φτιάξεις μόνη σου με ζάχαρη και λαδυ και μια φορά την εβδομάδα να το χρησημοπιεις για να αφαιρείς να νεκρές κύτταρα και να ανανεώσεις την επιδερμίδα σου! Φυσικα μετα χρειάζεται ενυδατική, μην το ξεχάσεις!

Για το Sugar Mama
Μάρη Ταλλά

instagram sugarmama 1instagram sugarmama 2instagram sugarmama 3sugarmamagr instagraminstagram sugarmama 4instagram sugarmama 5instagram sugarmama 6

Join Us!

  • Μην μείνετε απλά στην περιήγηση του SugarMama... ελάτε στην παρέα μας, μοιραστείτε φωτογραφίες από τα γενέθλια και την βάπτιση των παιδιών σας, στείλτε μας τις πιο νόστιμες συνταγές σας, δείξτε μας τις πιο πρωτότυπες κατασκευές σας, πείτε μας την γνώμη σας, μοιραστείτε μαζί μας μια οικογενειακή σας εμπειρία, είστε επαγγελματίας του χώρου στείλτε μας τα άρθρα σας... και εμείς αφού το επιμεληθούμε θα το δημοσιεύσουμε!
  • Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Top
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Επίλεξε «x» για να αποδεχτείς και να συνεχίσεις ή «More details...» για περισσότερα πριν αποδεχτείς. More details…