Stirrup Pants Stirrup Pants
Μάρη Ταλλά Written by Φεβ 05, 2017

Stirrup Pants

Ποιες από εσάς πηγαίνανε μπαλέτο; εκτός απο τις ωραίες tutu και τις πουέντ που φορούσατε ίσως κάποιες θυμούνται κι αυτα τα κολάν που φορούσατε για να κάνετε σπαγγατ και πιρουέτες!

 

Εγώ τα πρόλαβα σαν κολάν άλλα ποιο μεγάλη σε ηλικία γιατί σταμάτησα το μπαλέτο νωρίς, θυμάμαι όμως και την μαμά μου που φορούσε κάτι τέτοια παντελόνια μέσα στις ψηλές γόβες της!

Ε ναι λοιπόν αγαπημένες μου φίλες, επέστρεψαν τα stirrup pants στην πιο stretch μορφή τους σε σχεση με το παρελθόν, μονο που φοριούνται λιγο ανάποδα, δηλαδή εξω απο το παπούτσι!

Μπορείτε να τα συνδυάσετε με το ίδιο χρώμα παπούτσι η με nude γόβες για να φαίνεται πιο μακρύ το πόδι σας ή με ανοιχτόχρωμα παπούτσια για να πετύχετε αντίθεση!

Να θυμάστε όμως να υπάρχει ψηλό τακούνι στο παπούτσι σας! Ναι επόμενο ότι ιδανική επιλογή κατά την γνώμη μου είναι οι ψηλοτάκουνες γόβες για ενα chic αποτέλεσμα.

Μην κάνεις το λάθος και βάλεις τα stirrup pants με φλατ παπούτσια η μπαλαρίνες γιατι θα μοιάζεις με μπαλαρίνα που μόλις τελείωσε την προπόνηση, εκτός αν έχεις αυτό το απωθημένο! Ε τότε καλή μου φίλη είναι καλύτερο να επενδύσεις σε μια μοντέρνα φούστα tutu σαν αυτή που φόραγε η carrie bradshaw στο Sex and the City κι άσε τα stirrup pants για τις λιγότερο ρομαντικές!

Για το Sugar mama,

Μάρη Ταλλά

instagram sugarmama 1instagram sugarmama 2instagram sugarmama 3sugarmamagr instagraminstagram sugarmama 4instagram sugarmama 5instagram sugarmama 6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ...
cache/resized/eb01fcf49e6ced56f676829f446a7108.jpg
Βιβλιοπαρουσιάσεις

Join Us!

  • Μην μείνετε απλά στην περιήγηση του SugarMama... ελάτε στην παρέα μας, μοιραστείτε φωτογραφίες από τα γενέθλια και την βάπτιση των παιδιών σας, στείλτε μας τις πιο νόστιμες συνταγές σας, δείξτε μας τις πιο πρωτότυπες κατασκευές σας, πείτε μας την γνώμη σας, μοιραστείτε μαζί μας μια οικογενειακή σας εμπειρία, είστε επαγγελματίας του χώρου στείλτε μας τα άρθρα σας... και εμείς αφού το επιμεληθούμε θα το δημοσιεύσουμε!
  • Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Top
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Επίλεξε «x» για να αποδεχτείς και να συνεχίσεις ή «More details...» για περισσότερα πριν αποδεχτείς. More details…