Print this page
Μάρη Ταλλά Written by Οκτ 26, 2017

Πώς καθαρίζονται τα αθλητικά παπούτσια;

Rate this item
(1 Vote)

Έχετε παρει ανοιχτόχρωμα αθλητικά παπούτσια στο καμάρι σας;

 

Εγω το εκανα, είπα να του αγοράσω ενα ζευγάρι γαλάζιο με λευκό αθλητικά παπούτσια, απο αυτα που φοριούνται άνετα με τζινακι, με φόρμες ακόμα και με παντελόνια. Ειναι απο αυτα που φοσφωριζει το σήμα της εταιρείας οταν πέσει το φως επανω τους, κομψά υπεροχα παπούτσια που τα βρήκα στο εκπτωτικό χωριό σε τιμη ευκαιρίας και τα αγόρασα στο καμάρι μου αφού τοοοοσο πολυ του άρεσαν! Στην αρχή τα πρόσεχε και τα φόραγε μονο οταν βγαίναμε βόλτα και εκανε ποδήλατο, σιγά σιγά όσο περνούσε ο καιρός άρχισε να τα φοράει και στο σχολειο.

Ήρθε λοιπόν η μερα που τα παπούτσια απο άσπρα που ηταν έγιναν μαύρα, οπως και τις προηγούμενες φορές, τα έβαλα στο πλυντήριο μαζι με κατι πατάκια και τα έπλυνα! Κι ομως προς μεγάλη μου έκπληξη ειδα οτι τα ανοιχτόχρωμα παπούτσια ΔΕΝ καθαρίσανε! Και τωρα; θα τα φοράει ετςι λερωμένα; έκατσα λοιπόν και άνοιξα το Ταμπλετ, έψαξα διαφορά κόλπα καθαριότητας και διαφορες τεχνικές και αποφάσισα να δοκιμάσω μερικές απο αυτές να δω αν θα εχουν αποτελεςμα! Αρχικά έφτιαξα μια πάστα με νερό και σόδα, ομως δεν εκανε και πολυ δουλειά, ετσι δοκίμασα την θαυματουργή οδοντόκρεμα! Πήρα ενα σφουγγαράκι το έβρεχα και έβαζα επανω οδοντόκρεμα (η δίκη μου γράφει επανω με ανθρακικό ασβέστιο για πιο λαμπερό χαμόγελο) και αρχιςα το τρίψιμο.

Έτριβα έτριβα, εκανε και σαπουνάδα και μετα ξέπλενα με νερό. Το αποτελεςμα; καθάρισαν τα παπούτσια και το σήμα της εταιρείας φοσφωριζε ξανά, το μονο που έμεινε ειναι η μυρωδιά της οδοντόκρεμες, ιςως και μια αίσθηση φρεσκάδας χαχαχα (τουλάχιστον αυτο καταλαβαινω εγω οταν πλένω τα δοντια μου με την συγκεκριμένη οδοντόκρεμα) Τα έβαλα να στεγνώσουν στον ηλιο, αφού πρώτα τα γέμισα μεςα με χαρτι, χαρτι απο παλια τετράδια, μπορείτε να βαλετε και εφημερίδα. Αφού στεγνώσανε τα φόρεσε και πράγματι ηταν σαν καινούρια, πολυ χαρηκα που κατάφερα να τα επαναφέρω, του πανε πολυ αυτα τα παπούτσια.

Δοκιμάστε το εχει αποτελεσμα!

Για το sugar mama
Μάρη

Μάρη Ταλλά

Latest from Μάρη Ταλλά

Related items

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Επίλεξε «x» για να αποδεχτείς και να συνεχίσεις ή «More details...» για περισσότερα πριν αποδεχτείς. More details…