Print this page
Rihanna - μία σύγχρονη fashionista Rihanna - μία σύγχρονη fashionista
Μάρη Ταλλά Written by Οκτ 11, 2014

Rihanna - μία σύγχρονη fashionista

Rate this item
(3 votes)

Η Rihanna είναι μία γυναίκα με ξεχωριστό στιλ και αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς. Είναι φορές που προβάλλει μια σέξι εικόνα και άλλες που έχει ένα αθώο στυλ.

 

 

Είναι όμως πάντα ντυμένη με την τελευταία λέξη της μόδας και δεν έχει κρύψει ποτέ την αγάπη της για τα ακριβά πράγματα. Ξέρει να προκαλεί στο πέρασμά της και με τις στιλιστικές της επιλογές είναι σχεδόν απίθανο να περάσει απαρατήρητη. Άλλωστε δεν έλαβε άδικα το βραβείο "Fashion Icon" στα βραβεία μόδας CFDA 2014. Το ντύσιμο της χαρακτηρίζεται κάπως εκκεντρικό κάποιες φορές , έχει όμως κάνει και εμφανίσεις πολύ αξιοζήλευτες. Όσο και αν διαφωνούμε με τις αμφιλεγόμενες ενδυματολογικές της επιλογές, είναι κάποιες φορές που απλώς τη θαυμάζουμε.

 

1

Ο εξωτερικός ανταποκριτής και συνεργάτης του Sugarmama Ilias G (Ηλίας Γουρδουβέλης) πέτυχε την celebrity τραγουδίστρια στο Βarclays Center in Brooklyn, New York και έχουμε αποκλειστικές φωτογραφίες μόνο για εσάς
H προκλητική και πάντα σέξι Rihanna μαζί με BFF Melissa Forde και Ri-Ri, κάθισε στο γήπεδο και απόλαυσε τον αγώνα μπάσκετ στον οποίο έπαιζε ο πρώην φίλος της Chris Brown.

 

Το casual-relaxed στυλ της αναδείχθηκε με τo casual- sportive φούτερ συνδυασμένο με denim shorts και πέδιλα. Η Rihanna είναι μία ανατρεπτική φιγούρα τόσο on stage, όσο και off stage και για τους περισσότερους οίκους μόδας είναι μια κινητή διαφήμιση, αφού ότι φοράει πουλιέται αμέσως και έχει γίνει πρότυπο μίμησης για εκατομμύρια γυναίκες στον κόσμο!

 

Το Sugarmama.gr ευχαριστεί τον Ilia G (Ηλία Γουρδουβέλη) για την συνεργασία και τις αποκλειστικές φωτογραφίες που εξασφάλισε για το περιοδικό.

 

Για το Sugar Mama
Μάρη

Μάρη Ταλλά

Latest from Μάρη Ταλλά

Related items

Image Gallery

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Επίλεξε «x» για να αποδεχτείς και να συνεχίσεις ή «More details...» για περισσότερα πριν αποδεχτείς. More details…