Τα φρύδια, το τσιμπιδάκι και η τάση «Cara Delevingne» Τα φρύδια, το τσιμπιδάκι και η τάση «Cara Delevingne»
Μάρη Ταλλά Written by Δεκ 03, 2014

Τα φρύδια, το τσιμπιδάκι και η τάση «Cara Delevingne»

Τα φρύδια και το σχήμα τους αποτελούν η φυσική κορνίζα του προσώπου, μπορεί να βελτιώσουν το βλέμμα αλλά και να κολακέψει πολύ το πρόσωπο μας!

 


Αν έχεις πάρει την απόφαση να πειράξεις τα φρύδια σου, αρχικά πρέπει να επιλέξεις το σχήμα που θα τους δώσεις! Προσοχή ΜΗΝ τα κάνεις πολύ λεπτά, η νέα τάση θέλει το τσιμπιδάκι να είναι περιττό. Αν πάλι επιμένεις να τα πειράξεις πρέπει να το κάνεις σύμφωνα με το σχήμα του προσώπου σου!

1. Αν το πρόσωπό σας είναι στρογγυλό χρειάζεσαι φρύδια που έχουν έντονες γωνίες έτσι ώστε να αντισταθμίσουν κάθετα το σχήμα του προσώπου σας. Το τόξο πρέπει να δημιουργείται λίγο μετά το κέντρο των φρυδιών και να ανεβαίνει αρκετά ψηλά.
2. Αν το πρόσωπό σας είναι οβάλ τότε σας ταιριάζουν τα περισσότερα σχήματα φρυδιών
3. Αν το πρόσωπό σας έχει σχήμα καρδιάς τότε πρέπει να ακολουθήσετε το φυσικό σχήμα των φρυδιών σας και να αποφύγετε τις έντονες γωνίες. Απλά καθαρίστε τα φρύδια σας ώστε να είναι περιποιημένα.
4. Αν το πρόσωπό σας είναι τετράγωνο τότε σας ταιριάζουν τα παχιά φρύδια με τις έντονες γωνίες. Μην φοβηθείτε να τα γεμίσετε ή και να τα βάψετε λίγο πιο σκούρα από το κανονικό σας χρώμα.

 

Ότι και να επιλέξετε, ο κανόνας είναι ένας «Όσο πιο έντονα, πυκνά και μακριά είναι τα φρύδια, τόσο πιο εντυπωσιακό είναι το πρόσωπό σας.».
H νέα τάση που επικρατεί είναι φυσικά, μεγάλα και πυκνά φρύδια όπως της Cara Delevingne .
Αφήστε λοιπόν στην άκρη το τσιμπιδάκι και πάρτε στα χέρια σας, σκιές, μολύβια φρυδιών και μάσκαρα φρυδιών. Γεμίστε τα κενά, τονίστε τα και κάντε πιο φαρδύ το σχήμα τους, αποφεύγοντας το τοξοειδές σχήμα. Χτενίστε τα για να έχουν την σωστή φορά και περάστε τα με μάσκαρα ή λίγη λακ ώστε να μείνουν στην θέση τους όλη την ημέρα!

 

Για το Sugar Mama,
Μάρη

instagram sugarmama 1instagram sugarmama 2instagram sugarmama 3sugarmamagr instagraminstagram sugarmama 4instagram sugarmama 5instagram sugarmama 6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ...

Join Us!

  • Μην μείνετε απλά στην περιήγηση του SugarMama... ελάτε στην παρέα μας, μοιραστείτε φωτογραφίες από τα γενέθλια και την βάπτιση των παιδιών σας, στείλτε μας τις πιο νόστιμες συνταγές σας, δείξτε μας τις πιο πρωτότυπες κατασκευές σας, πείτε μας την γνώμη σας, μοιραστείτε μαζί μας μια οικογενειακή σας εμπειρία, είστε επαγγελματίας του χώρου στείλτε μας τα άρθρα σας... και εμείς αφού το επιμεληθούμε θα το δημοσιεύσουμε!
  • Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Top
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Επίλεξε «x» για να αποδεχτείς και να συνεχίσεις ή «More details...» για περισσότερα πριν αποδεχτείς. More details…