Μάρη Ταλλά Written by Απρ 23, 2018

Ένα Spanish updo σε 5 λεπτά και.... έτοιμη!

Εχεις μιa bad hair Day αλλα δεν εχεις χρόνο; Σου εχουμε την λυση, αγαπημένη αναγνώστρια!

 

Πόσες φορες εχεις δει οτι εχει περασει η ώρα και εσυ ακόμη βάφεσαι; Θελεις να εισαι συνεπής, θελεις να εισαι και περιποιημένη, θελεις να κανεις και εντύπωση! Τα θελεις ολα και καλα κανεις, δεν εχεις ομως εξτρα χρόνο, πρεπει να σκεφτείς κατι γρήγορα! Βάζεις το ρούχο που εχεις καβάντζα που ειναι πασπαρτού, φοράς την βαση σου, την πουδρα κι ενα έντονο κόκκινο κραγιον, βάζεις το ρουζ και την μασκαρα (αυτα τα κανεις γρήγορα ειμαι σιγουρη) εχεις ομως ενα προβλημα με το μαλλάκι σου!

Υπαρχουν πολλες λύσεις για μια bad hair day, μια λυςη ειναι το ξηρό σαμπουάν, η άλλη ειναι η κλασική ponytail και εχεις και την επιλογη του κότσου. Εγω σου προτείνω έναν πολυ εύκολο κότσο ή αλλιως updo που φοριέται απο το πρωι μεχρι το βραδυ, ακόμα και σε επίσημες εμφανισεις! Το μονο που θα χρειαστείς ειναι δυο τσιμπιδακια, ενα λαστιχάκι, ενα μπομπάρι και ενα ψεύτικο λουλούδι!

Αρχικά πιανεις χαμηλά τα μαλλάκια σου με το λαστιχάκι, στο υψος που θελεις τον κότσο, στην συνεχεια μαζεύεις τα μαλλιά σου με το μπομπαρι, ώστε να γίνει ενας στρογγυλός κότσος.....ναι σαν μπιφτέκι. Στερεώνεις τις πλαϊνές τουφιτσες με τα τσιμπιδακια και προεραιτικα βάζεις στην βαση του κοτσου ενα ψεύτικο λουλούδι για να κανει την διαφορά και να μοιάζεις με μια φλογερή σπανιολα!

Η αλήθεια είναι ότι μπορεί να νομίζεις ότι έχει μια θεατρικότητα το αποτέλεσμα, όμως αν το στυλ σου είναι chic and classic θα σου πηγαίνει και θα το υιοθετήσεις! Δοκίμασε το κι αν σου φαίνεται υπερβολικό, αφαίρεσε το λουλούδι και θα έχεις τον κλασικό και σικάτο κότσο που κάνουν οι αεροσυνοδοί και είναι εγγυημένα πολύ βολικός και εντυπωσιακός!

Για το Sugar Mama
Μάρη

instagram sugarmama 1instagram sugarmama 2instagram sugarmama 3sugarmamagr instagraminstagram sugarmama 4instagram sugarmama 5instagram sugarmama 6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ...

Join Us!

  • Μην μείνετε απλά στην περιήγηση του SugarMama... ελάτε στην παρέα μας, μοιραστείτε φωτογραφίες από τα γενέθλια και την βάπτιση των παιδιών σας, στείλτε μας τις πιο νόστιμες συνταγές σας, δείξτε μας τις πιο πρωτότυπες κατασκευές σας, πείτε μας την γνώμη σας, μοιραστείτε μαζί μας μια οικογενειακή σας εμπειρία, είστε επαγγελματίας του χώρου στείλτε μας τα άρθρα σας... και εμείς αφού το επιμεληθούμε θα το δημοσιεύσουμε!
  • Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Top
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Επίλεξε «x» για να αποδεχτείς και να συνεχίσεις ή «More details...» για περισσότερα πριν αποδεχτείς. More details…