Μάρη Ταλλά Written by Ιουν 04, 2018

Ήρθαν τα mom jeans και τα λατρέψαμε!

Τζιν τζιν τζιν το παντελόνι που αγαπάμε, που είναι βολικό και μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες με το ανάλογο τοπ για κάθε περίσταση.

 


Το τζιν παντελόνι είναι το πιο ουδέτερο και το πιο κλασικό κομμάτι σε κάθε γκαρνταρόμπα οπότε αξίζει να ξοδέψετε κάτι παραπάνω και να βρείτε το ιδανικό σχέδιο για εσάς. Ακόμη λοιπόν και για τα σώματα που έχουν κάποιες ατέλειες για κάποιους, δεν υπάρχει κανένας λόγος να νιώθετε άσχημα διότι μπορείτε με το κατάλληλο ρούχο να μετατρέψετε την ατέλεια σε πλεονέκτημα. Για εμάς βέβαια αγαπημένη αναγνώστρια όπως έχω γράψει και σε παλιότερο άρθρο όλα τα σώματα είναι ωραία γιατι είναι αληθινά και όλες οι γυναίκες είναι όμορφες και μοναδικές. Ας γυρίσουμε όμως στην κουβέντα μας για το τζιν.

Υπάρχει λοιπόν το κατάλληλο τζιν παντελόνι για κάθε σιλουέτα, ακόμη και για αυτή που έχει λεπτή μέση και λίγο πιο ανοιχτή περιφέρεια. Είστε λοιπόν από τις γυναίκες με πιασίματα; Το κατάλληλο τζιν για εσάς είναι αυτό που κολακεύει τις καμπύλες που διαθέτετε και σας κάνει ζουμερές θεές! Άλλωστε όπως έχουμε πει πολλές φορές, όλα τα σώματα είναι ωραία και δεν υπάρχει κανένας λόγος να νιώθετε άσχημα για τυχόν ατέλειες, μιας και πάντα μπορείτε να τις μετατρέψετε σε πλεονεκτήματα.

Εμείς σας προτείνουμε δύο επιλογές!

Η πρώτη είναι το τζιν παντελόνι σε γραμμή καμπάνα, αν σας βολεύει να είναι και χαμηλόμεσο έχει καλύτερο οπτικό αποτέλεσμα. Θα φαίνεται μια ισορροπία στην σιλουέτα σας και οι πόντοι στην περιφέρεια θα εξαφανιστούν δια μαγείας.

Δεύτερη επιλογή, αγαπημένη και την προτιμώ εγώ, είναι τα λεγόμενα Mom jeans, σε λίγο όμως πιο στενή γραμμή. Αυτά τα παντελόνια είναι ψηλόμεσα και κάπως πιο φαρδιά στην περιφέρεια. Κολακεύουν έτσι πολύ τη μέση, δίνοντας την αίσθηση της σιλουέτας-κλεψύδρας. Εγώ τα συνδυάζω με ψηλοτάκουνες γόβες ή πέδιλο για να φαίνεται σώμα πιο ψηλό, σας το προτείνω ανεπιφύλακτα και εσάς.

Για το Sugar Mama
Μάρη

 

Μοντέλο Gianna Ntre

instagram sugarmama 1instagram sugarmama 2instagram sugarmama 3sugarmamagr instagraminstagram sugarmama 4instagram sugarmama 5instagram sugarmama 6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ...
cache/resized/19345f2020a9160f4298180c71142b5f.jpg
Παιδί & Θρησκεία
cache/resized/1b9b6eb579936ed20424d0acdb354d1f.jpg
Παιχνίδια & Printable

Join Us!

  • Μην μείνετε απλά στην περιήγηση του SugarMama... ελάτε στην παρέα μας, μοιραστείτε φωτογραφίες από τα γενέθλια και την βάπτιση των παιδιών σας, στείλτε μας τις πιο νόστιμες συνταγές σας, δείξτε μας τις πιο πρωτότυπες κατασκευές σας, πείτε μας την γνώμη σας, μοιραστείτε μαζί μας μια οικογενειακή σας εμπειρία, είστε επαγγελματίας του χώρου στείλτε μας τα άρθρα σας... και εμείς αφού το επιμεληθούμε θα το δημοσιεύσουμε!
  • Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Top
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Επίλεξε «x» για να αποδεχτείς και να συνεχίσεις ή «More details...» για περισσότερα πριν αποδεχτείς. More details…