Μάρη Ταλλά Written by Απρ 14, 2019

Θέλετε gorgeous βλεφαρίδες;

Υπάρχει τρόπος και τον ανακαλύψαμε!

Ένα διαφορετικό expert tip που διάβασα και φυσικά το δοκίμασα πριν γράψω το άρθρο! Αλήθεια πως βάζετε την μάσκαρα; Συνήθως την περνάμε μια, άντε δυο φορές και οι πιο σχολαστικές θα έχουν χρησιμοποιήσει νωρίτερα ένα ψαλίδι βλεφαρίδων. Λοιπόν τόσο καιρό βάζουμε λάθος την μάσκαρα αγαπητές αναγνώστριες!

Σύμφωνα με τους ειδικούς για πραγματικά τεράστιες βλεφαρίδες πρέπει να περνάμε το βουρτσάκι από τις βλεφαρίδες μας όχι 2 αλλά 30 φορές. Ναι ναι καλά διαβάσατε 30 φορές!

Κι εγώ όταν μου το είπανε γούρλωσα τα μάτια μου και σκέφτηκα δεν μπορεί, μου κάνουν πλάκα! Κι ομως δεν είναι πλάκα και το εξακρίβωσα δοκιμάζοντας το! Χρειάζεται περίπου ένα λεπτό για να περάσετε και τα δυο μάτια και το αποτέλεσμα είναι εκθαμβωτικό!

Οι βλεφαρίδες φαίνονται πολύ μεγαλύτερες, γυρνάνε πιο εύκολα και το τελικό αποτέλεσμα είναι πραγματικά gorgeous. Αξίζει για ένα επίσημο event ή αν σας αρέσει γενικα να τονίζετε τα μάτια σας!
Το δύσκολο με αυτό το expert tip ειναι το demakigiaz,καλό θα ειναι να υπάρχει ενα τριφασικό demakigiaz ματιών γιατι θα ταλαιπωρηθητε αν προσπαθήσετε με κατι λιγότερο αποτελεσματικό!

Για το Sugar Mama
Μάρη

instagram sugarmama 1instagram sugarmama 2instagram sugarmama 3sugarmamagr instagraminstagram sugarmama 4instagram sugarmama 5instagram sugarmama 6

Join Us!

  • Μην μείνετε απλά στην περιήγηση του SugarMama... ελάτε στην παρέα μας, μοιραστείτε φωτογραφίες από τα γενέθλια και την βάπτιση των παιδιών σας, στείλτε μας τις πιο νόστιμες συνταγές σας, δείξτε μας τις πιο πρωτότυπες κατασκευές σας, πείτε μας την γνώμη σας, μοιραστείτε μαζί μας μια οικογενειακή σας εμπειρία, είστε επαγγελματίας του χώρου στείλτε μας τα άρθρα σας... και εμείς αφού το επιμεληθούμε θα το δημοσιεύσουμε!
  • Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Top
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Επίλεξε «x» για να αποδεχτείς και να συνεχίσεις ή «More details...» για περισσότερα πριν αποδεχτείς. More details…