Μάρη Ταλλά Written by Αυγ 03, 2019

Vang hair το απόλυτο θηλυκό χτένισμα!

Vang hair το απόλυτο θηλυκό χτένισμα εμπνευσμένο από μια άλλη εποχή!

Σας αρέσουν οι μπούκλες; Χρειάζεσαι ένα εντυπωσιακό χτένισμα για επίσημη εμφάνιση; Τόλμησε τα ρετρό κυματιστά μαλλιά που αποτελούν μια από τις μεγαλύτερες τάσεις της μόδας! Το χτένισμα βαγκ ανήκει σε αυτήν την κατηγορία και αποτελεί ένα από τα πλέον εντυπωσιακά χτενίσματα. Το έχουμε θαυμάσει σε γυναίκες σύμβολα περασμένων δεκαετιών, είναι εύκολο να το πετύχεις και το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει!

Εγω το δοκίμασα, για εμφάνιση σε γάμο, μου πήρε περίπου μισή ώρα ολη η διαδικασία και ήταν οτι χρειαζόμουν για μια επίσημη και glamorous εμφάνιση.

Διαδικασία

Πρώτα έλουσα τα μαλλιά μου με ενα σαμπουάν για όγκο. Στην συνέχεια έβαλα αδρό για μπούκλες και τα στέγνωσα με το κεφάλι προς τα κάτω ώστε να πετύχω ακόμη περισσότερο ογκο. Τα χτένισα κάνοντας χωρίστρα στο πλάι (χαρακτηριστικό των Vang hair) και χρηςιμοποιηςα το ψαλίδι για χοντρές μπούκλες! Εδώ θέλει προσοχή! Θα πρέπει να τυλίξεις την κάθε τούφα με τον ίδιο τρόπο, προς τα μέσα, δηλαδή θα τοποθετείς πάντα την τούφα των μαλλιών πάνω από το σίδερο και θα τυλίγεις). Αφού τυλίγει την κάθε τούφα μαλλιών και την ψήνει, αφήνεις την μπούκλα να φύγει από το σίδερο μαλλιών και την τυλίγεις και πάλι με τα δάχτυλα σου σαν ρολό, ενώ την στερεώνεις με ένα τσιμπιδάκι. Με αυτό τον τρόπο θα τυλίξεις όλα τα μαλλιά σου και περνάς με μια λακ όλο το κεφάλι. Στην συνέχεια θα βγάλεις τα τσιμπιδάκια, θα πάρεις μια φαρδιά χτένα και θα χτενίσεις όλα τα μαλλιά σου προς τα κάτω ώστε οι μπούκλες να ενοποιηθούν και να γίνουν ένα σώμα όλα τα μαλλιά.
Χτένισε τα με υπομονή, χωρίς να φοβάσαι ότι οι μπούκλες θα χαλάσουν, τέλος βάλε ξανά λακ και ειςαι έτοιμη! Πρόσθεσε ενα ρετρό κοκαλάκι τύπου τσιμπιδάκια στο πλαι απο την μια πλευρά, ετςι θα τονίσεις την χωρίστρα, αν δεν θελεις να πεφτει και να σε ενοχλεί στα ματια το μαλλι κρεπαρεις λίγο την ρίζα σε εκείνο το σημείο, πριν βάλεις την λακ.

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο σχήμα σε μπούκλες που θα κάνει το χτένισμα σας εξαιρετικό.Το χτένισμα Vang είναι κλασσικό και συγχρόνως μοντέρνο, ταιριάζει σε όλα τα μήκη και αναδεικνύει όλα τα χρώματα. Ειναι ιδανικό για σημαντικές στιγμές και εντυπωσιακές βραδινές εμφανίσεις, ενώ σε μία πιο ανάλαφρη εκδοχή του, μπορείτε να το έχετε όλες τις ώρες.
Τολμήστε λοιπόν το χτένισμα Vang και θα σας μετατρέψει σε σύμβολο θηλυκότητας και θα κάνει την εμφάνιση σας εκρηκτική!

Για το sugar mama
Μάρη

instagram sugarmama 1instagram sugarmama 2instagram sugarmama 3sugarmamagr instagraminstagram sugarmama 4instagram sugarmama 5instagram sugarmama 6

Join Us!

  • Μην μείνετε απλά στην περιήγηση του SugarMama... ελάτε στην παρέα μας, μοιραστείτε φωτογραφίες από τα γενέθλια και την βάπτιση των παιδιών σας, στείλτε μας τις πιο νόστιμες συνταγές σας, δείξτε μας τις πιο πρωτότυπες κατασκευές σας, πείτε μας την γνώμη σας, μοιραστείτε μαζί μας μια οικογενειακή σας εμπειρία, είστε επαγγελματίας του χώρου στείλτε μας τα άρθρα σας... και εμείς αφού το επιμεληθούμε θα το δημοσιεύσουμε!
  • Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Top
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Επίλεξε «x» για να αποδεχτείς και να συνεχίσεις ή «More details...» για περισσότερα πριν αποδεχτείς. More details…