Like a princess Like a princess
Μάρη Ταλλά Written by Οκτ 17, 2016

Like a princess

Είναι πριγκίπισσες, είναι όμορφες και η κάθε τους εμφάνιση είναι εντυπωσιακή!

 

Μπορεί να έχουν τους καλύτερους στιλίστες να τις συμβουλεύουν και γιαυτό είναι πάντα όμορφες κι έχουν άψογο στιλ, όμως μοιράζονται όλες το ίδιο στιλιστικό μυστικό. Ποιο είναι το στιλιστικό μυστικό των περισσότερων δυναμικών γυναικών; Οι πιο ισχυρές γυναίκες αγαπούν τα αξεσουάρ και δεν βγαίνουν από το σπίτι χωρίς τα αγαπημένα τους σκουλαρίκια!

Η Kate Middleton επιλέγει σε κάθε της εμφάνιση statement σκουλαρίκια, με αυτόν τον τρόπο αναδεικνύει το σύνολο της χωρίς να το βαραίνει!

Η βασίλισσα Maxima της Ολλανδίας επιλέγει εντυπωσιακά σκουλαρίκια ακόμη και στις εμφανίσεις της με την τιάρα!

Η βασίλισσα Rania προσθέτει πάντα statement σκουλαρίκια στις εμφανίσεις της, για να δώσουν μια στιλάτη πινελιά στο ταγιερ και στις υπόλοιπες επίσημες εμφανίσεις της.

Η βασίλισσα Letizia έχει πολυ εντυπωσιακά ρούχα όπως άλλωστε αρμόζει σε μια βασίλισσα. Πάντα όμως προσθέτει ακριβά κι εντυπωσιακά αξεσουάρ στις δημόσιες εμφανίσεις, όπως τα σκουλαρίκια.

Η πριγκίπισσα Charlene του Μονακό, φοράει πάντα statement σκουλαρίκια για chic και εντυπωσιακές εμφανίσεις.

Η πριγκίπισσα της Σουηδίας Madeleine προτιμάει να τονίσει τις υπέροχες εμφανίσεις της με statement σκουλαρίκια που συνήθως μοιάζουν με… σταγόνες!

Τα σκουλαρίκια δίνουν πάντα μια εντυπωσιακή πινελιά στις εμφανίσεις σας! Επιλέξτε σχέδια ανάλογα με το στυλ σας ........ κι ας μην φοράτε τιάρα!

Για το Sugar Mama
Ταλλά Μάρη

instagram sugarmama 1instagram sugarmama 2instagram sugarmama 3sugarmamagr instagraminstagram sugarmama 4instagram sugarmama 5instagram sugarmama 6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ...

Join Us!

  • Μην μείνετε απλά στην περιήγηση του SugarMama... ελάτε στην παρέα μας, μοιραστείτε φωτογραφίες από τα γενέθλια και την βάπτιση των παιδιών σας, στείλτε μας τις πιο νόστιμες συνταγές σας, δείξτε μας τις πιο πρωτότυπες κατασκευές σας, πείτε μας την γνώμη σας, μοιραστείτε μαζί μας μια οικογενειακή σας εμπειρία, είστε επαγγελματίας του χώρου στείλτε μας τα άρθρα σας... και εμείς αφού το επιμεληθούμε θα το δημοσιεύσουμε!
  • Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Top
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Επίλεξε «x» για να αποδεχτείς και να συνεχίσεις ή «More details...» για περισσότερα πριν αποδεχτείς. More details…