Θα ντυθείς τις απόκριες; Θα ντυθείς τις απορίες;
Μάρη Ταλλά Written by Μαρ 02, 2016

Θα ντυθείς τις απόκριες;

Οι περισσότερες Μαμάδες ξοδεύουν χρήματα για να πάρουν αποκριάτικες στολές στα παιδάκια τους, κάποιες με περισσότερο χρόνο τις φτιάχνουν μόνες τους και ειναι και υπέροχες. Πανε όμως οι εποχές που διαθέταμε χρήματα για να παρουμε στολές ενηλίκων, αν λοιπόν θελεις κι εσυ να ντυθείς τις αποκριες και να συνοδέψεις το παιδάκι σου στον αποκριάτικο χορο....απλά χρειαζεται φαντασία!

Εχω λοιπόν να σου προτείνω μερικές πολύ οικονομικές ιδέες για να βγεις κι εσυ να διασκεδάσεις!

 

1. Φόρεσε μια μάσκα, μια μαύρη απλή μάσκα, ειναι chic και συνδιασμενη με ενα μαύρο φόρεμα με φτερά με μαύρο φόρεμα θα αποπνεεις μυστήριο, αν τωρα εχει φτερά, μπορείς να λες οτι ντύθηκες μαύρος κύκνος!
2. Στόλισε το κεφαλάκι σου με ενα καπέλο...σου δίνω ιδέες.. μπορείς να ντυθείς μάγισσα, πειρατής, καουμπόισσα.
3. Εναλλακτικά βάλε μια στέκα με θέμα, μελισσούλα, γάτα, πασχαλίτσα ακόμη κι ενα στέμα και να εισαι μια princess ή Star Hellas φόρεσε βέβαια και ενα ρουχαλάκι που να παραπέμπει λίγο στην επιλογή σου!
4. Φόρεσε ενα Τοtal μαύρο λουκ με ψηλές μπότες η μποτάκια, με αυτάκια γάτας εισαι Catwoman, με ενα σχεδιασμένο ιστό στο πρόσωπο ειςαι γυναίκα αραχνη, με ενα ψηλό κότσο κι ενα σπαθί εισαι σαμουράι με γαλλική πλεξούδα εισαι η Agelina Jolie (το τελευταίο το εχω κανει με μεγάλη επιτυχια).
5. Φόρεσε ενα φόρεμα, μαύρο, άσπρο κόκκινο απλά να ειναι μονόχρωμο, με μια ξανθιά περούκα με μπουκλες και κατακόκκινο κραγιόν γίνεσαι μια υπέροχη Merlin Monroe.
6. Αν πιάνει το χέρι σου στο μακιγιάζ, βάλε την φαντασία και παίξε με τα χρώματα! Μπορείς να ζωγραφίσεις μια πεταλούδα, να κανεις στα μάτια σου ενα ουράνιο τόξο, η να βάλεις μπλε κραγιόν και να ντυθείς εξωγήινος η νεραιδα η ακόμη και γοργόνα, μην ξεχάσεις να βάλεις και γκλιτερ!
Οι αποκριες μια υπερβολή την θέλουν αγαπημένη φίλη........!

Για το sugarmama,
Μαρη

instagram sugarmama 1instagram sugarmama 2instagram sugarmama 3sugarmamagr instagraminstagram sugarmama 4instagram sugarmama 5instagram sugarmama 6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ...

Join Us!

  • Μην μείνετε απλά στην περιήγηση του SugarMama... ελάτε στην παρέα μας, μοιραστείτε φωτογραφίες από τα γενέθλια και την βάπτιση των παιδιών σας, στείλτε μας τις πιο νόστιμες συνταγές σας, δείξτε μας τις πιο πρωτότυπες κατασκευές σας, πείτε μας την γνώμη σας, μοιραστείτε μαζί μας μια οικογενειακή σας εμπειρία, είστε επαγγελματίας του χώρου στείλτε μας τα άρθρα σας... και εμείς αφού το επιμεληθούμε θα το δημοσιεύσουμε!
  • Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Top
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Επίλεξε «x» για να αποδεχτείς και να συνεχίσεις ή «More details...» για περισσότερα πριν αποδεχτείς. More details…